SERVICII

Serviciu Ridicari Auto

Serviciul de ridicari auto a intrat in vigoare conform HCLMT50/2017.

Societatea Drumuri Municipale Timisoara, avand delegare de gestiune pentru serviciul de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor fara stapan,  sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Timisoara, precum si a vehiculelor stationate neregulamentar pe raza Municipiului Timisoara.

Tariful pentru ridicare este 500 Lei, TVA inclus.

Taxa de depozitare este de 5 Lei pe zi, TVA inclus.

In cazul in care contravenientul ajunge la vehiculul stationat neregulamentar, inainte ca acesta sa fie ridicat pe platforma, va achita doar taxa de 150 Lei pe loc, in caz contrar vehicolul va fi transportat la depozit, unde se va achita taxa de 500 Lei.

Relatii si informatii la telefon: +40 736 900 430.

Servicii tractari auto

Societatea Comerciala Drumuri Municipale Timisoara executa servicii de tractari auto cu vehicul specializat ce presupune ridicarea pe platforma in conditii maxime de siguranta si deplasarea acesteia la destinatie.

Citeste mai departe ...

Închiriere spaţii in Timişoara

SC DRUMURI MUNICIPALE TIMISOARA inchiriaza avantajos spatiu destinat pentru birou,  Str. Take Ionescu nr. 51 in suprafata de 25mp, relatii la telefon 0256/493393 Luni - Vineri 08:00 - 16:00.

Citeste mai departe ...

Achiziţionaţi voucher parcare

Aplicatie

Pentru parcarea cu voucher şi parcarea cu SMS s-a dezvoltat aplicaţia de parcare Tpark. Descarcă GRATUIT aplicaţia pentru telefonul mobil.